Sóc una intèrpret de violí i piano

amb molts anys d’experiència i amb una gran estima per tot tipus de música. M’adapto a qualsevol registre, des del clàssic fins a la música electrònica amb DJ, passant per la música popular tradicional, la música celta, bandes sonores, o la música rock o pop actual.

Vaig néixer a Calella, l’any 1983 i des de petita notava com la música em cridava a submergir-m’hi de ple. Amb vuit anys vaig començar els estudis de piano i violí que vaig acabar al Conservatori del Liceu de Barcelona amb els títols de professora de piano i de violí.

Durant alguns anys vaig tocar en orquestres i petits grups de l’àmbit de la música clàssica, però descobria alhora altres músiques que volia aprendre i compartir. Així, durant anys vaig combinar la interpretació amb diversos grups de diferents registres: grups de música folk-country, grups de pop-rock com Trau, entre d’altres. Amb l’eclecticisme com a bandera, també he col·laborat amb grups de flamenc-fusió amb el guitarrista Pedro Salazar. En els últims anys he pogut tastar la improvisació i els tocs melòdics en el món del Chill Out, Lounge, Deep House de la mà de diferents DJ: Basi de la Fuente, de Moments Music & Events, Dj Bet Roura, amb qui compartim el duet Deep Strings, de la mà d’Iban Pitarch, de Fa musik Dj’s; alhora que he retrobat certes arrels clàssiques en diverses formacions adreçades a concerts o events concrets com violí-piano.

Violí i piano en directe…

La música en viu és l’oportunitat de rebre emocions creades al moment mateix d’escoltar. El violí en directe és un dels instruments que pot transmetre més sentiments amb el vibrato personal de cada intèrpret i els numerosos matisos que el convoquen.

La vida és plena de cançons, aquí pots descobrir-ne les que fins ara he interpretat, tot i que tot el que somiïs es pot tocar sempre.

Les possibilitats de música en viu violí i piano

violí en viu

Violí Clàssic

L’expressió i sonoritat d’un violí clàssic és inigualable. Escoltar el violí clàssic, i gaudir de les seves possibilitats és un plaer per l’oïda i per l’ànima.

APERITIU BODA VIOLÍ

Violí Elèctric

Nous sons i noves possibilitats són les que s’obtenen amb un violí elèctric. Acompanyat per un dj o per una base musical, és la modernització de violí per formar part de nous horitzons musicals.

piano

Piano

La música de piano en directe no té res a veure amb una grabació, escoltar cada tecla és com escoltar cada batec del cor de l’instrument. El piano, a més, permet un amplíssim repertori, des de la vessant clássica fins a temes moderns.

Violí + Instruments

El violí pot formar part de diferentes agrupacions: violí i guitarra, violí i cello, quartet de corda amb violí, viola i cello, violí i piano, i també per registres moderns, violí i saxo.

violín dj

Violí + DJ

Les arts d’un Dj es poden unir a la música interpretada en directe d’un violí elèctric. El violí elèctric en directe pot aportar tocs improvisats a la música electrònica o melodies suaus a una sessió tranquil·la.

¿Quieres contactarme?

Rellena el siguiente formulario y te responderemos lo antes posible.

Contactar - CA