Música de violí en viu per a casaments

Una boda és l’inici d’una nova vida, la celebració d’un amor que ha nascut i que podrà créixer i fructificar. No se m’acut un motiu millor per fer una gran celebració!

Comptar amb recursos que ens permetin identificar-nos amb aquest dia i dotar-lo de sentit és bàsic per viure’l amb la il·lusió que mereix. Sentir-se acompanyat per elements familiars com una música coneguda us ajudarà a sentir que els moments que viviu seran inoblidables. La música és una expressió immaterial de l’ésser humà que es manifesta plena de sentit quan acompanya moments essencials. Sentir la música en un violí en directe és una experiència molt diferent a escoltar-la a través d’una grabació, és sentir l’ànima de l’intèrpret en cada nota executada, és compartir el bell so d’un instrument, és poder empatitzar emocionalment.

Un violí és un dels instruments que pot oferir més sensibilitat als oients a través d’un so ple de delicadesa i elegància. El piano també es pot interpretar amb gran sensibilitat i el so característic de les tecles ofereix grans possibilitats d’interpretació polifònica.

Cerimònia

El violí és un complement ideal per amenitzar els moments de cerimònia en què el relat oral necessita una pausa i moments de reflexió.

bodes cerimonia violi

Aperitiu

L’oportunitat de tenir un instrument en directe en el moment de l’aperitiu és molt agraïda pels assistents a una boda que poden gaudir de peces modernes interpretades d’una manera diferent.

Moments de violí en viu

Els moments de felicitat són més especials quan la música els acompanya en directe. Un violí en viu pot emocionar i vincular la seva expressió a les emocions dels que escolten.

¿Quieres contactarme?

Rellena el siguiente formulario y te responderemos lo antes posible.

Contactar - CA