Violí amb acompanyament

CERIMONIA VIOLI

Violí Clàssic

La dolcesa del violí clàssic amb la seva naturalitat i puresa, és una bona opció per esdeveniments com cerimònies de boda o events tranquils.

Violí Elèctric

Són infinites les possibilitats d’un violí elèctric, des de registres pausats fins a temes moderns de música electrònica i de l’actualitat pop del moment.

piano

Piano

El so característic de les tecles del piano, unides formant precioses melodies o deliciosos acords, poden acompanyar perfectament una vetllada inoblidable.

Violí + Instruments

El violí que proposem es pot presentar en diversos formats: violí – guitarra, violí – piano, violí – saxo, violí – violí, violí – cello, entre altres.

Violí + DJ

Un format diferent, modern, actual, perfecte per acompanyar festes, cocktail’s party, o esdeveniments que busquin sorprendre i captivar-se per una proposta musical diferent.

Casaments amb violí

Un violí en un casament pot sonar com quelcom força habitual, però les diferents propostes que tenim per violí en les bodes, ens porta a oferir moltes possiblitats diferents, molt més enllà del violí clàssic, passant per qualsevol registre musical.

violí directe

Events Públics i Privats

La nostra proposta musical de violí en viu, tant és adient per events privats, casaments, festes d’aniversari, festes privades, com per events públics diversos en els que hem participat habitualment: festes majors, fires, festes populars, events especials d’una ciutat, etc.

cocktail dj violi

Cocktail Party + DJ

És un format innovador, que parteix de les possibilitats sonores que pot tenir un violí elèctric acompanyant música electrònica.

hotels violi

Hotels i Restaurants

Una oferta musical diferent, una proposta innovadora, és oferir la música de violí en restaurants o hotels, tant des del punt de vista de l’elegància d’un violí sonant durant un sopar especial, com des de la vessant més moderna oferint violí elèctric per després de sopar amb les copes.

¿Quieres contactarme?

Rellena el siguiente formulario y te responderemos lo antes posible.

Contactar - CA